فیلتر براساس قیمت:

سرامیک کف

زمانی که تصمیم می‌گیرید دکوراسیون خانه خود را تغییر دهید، یکی از مهم‌ترین مسائلی که باید در نظر بگیرید، انتخاب سرامیک کف است. این انتخاب بسیار اهمیت دارد؛ چراکه زیبایی خاصی به نمای خانه شما می‌بخشد. شما باید از سرامیک کفی استفاده کنید که جنس خوبی دارد، مقاوم است و رنگ، طرح و شکلی متناسب با باقی وسایل خانه دارد. اگر می‌خواهید همه چیز را صفر تا صد راجع به سرامیک کف بدانید، با این مقاله همراه باشید.

سرامیک کف
سرامیک کف انواع و ابعاد مختلفی دارد که با توجه به سلیقه و نیاز خود می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید.

انواع سرامیک کف بر اساس جنس

مهم ترین عاملی که سرامیک‌ها را بر اساس آن دسته بندی می‌کنند، جنس و مواد اولیه تشکیل دهنده آن است. جنس سرامیک‌ کف بر اساس مکان مورد استفاده آن متفاوت است. قطعا سرامیک کف پذیرایی با سرامیکی که برای کف حمام یا سرویس بهداشتی به کار می‌رود فرق دارد. با این حال، به طور کلی انواع سرامیک با توجه به جنس آن به دو نوع سرامیک پرسلان و غیر پرسلان تقسیم می شود.

انواع سرامیک کف
جنس‌ و طرح‌های متنوعی از سرامیک کف وجود دارد.

سرامیک کف پرسلان؛ نفوذ ناپذیر، با دوام و استحکام بالا

سرامیک‌های پرسلان ویژگی‌های خارق العاده‌ای دارند. این نوع سرامیک بسیار محبوب و پرکاربرد است؛ چراکه استحکام و دوام زیادی دارد و نفوذ ناپذیر محسوب می‌شود. سرامیک پرسلان در دمای زیادی تولید می شود و همین باعث شده است حالت شیشه‌ای داشته باشد. خود سرامیک‌های پرسلان انواع مختلفی دارد. در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم تا شما را در انتخاب بهتر یاری کنیم.

  • سرامیک پرسلانی لعابدار؛ این نوع سرامیک  به دلیل داشتن لایه لعاب نازک، درخشنده، زیبا و ضد مواد شیمیایی و آب است.
  • سرامیک پرسلانی بدون لعاب؛ اگر سرامیک مات را ترجیح می‌دهید، سرامیک بدون لعاب انتخاب مناسبی برای شماست.
  • سرامیک پرسلانی پولیش شده؛ سرامیک پولیش شده لعاب ندارد، اما سطح آن کاملا براق و زیباست.
  • سرامیک پرسلانی دو لایه؛ یک لایه این محصول را بدنه سرامیک و لایه دیگر آن را لعاب ضخیم تشکیل می دهد.
  • سرامیک پرسلانی بافت دار؛ وجه تمایز این سرامیک  این است که طرح‌های زیبایی مشابه با سنگ‌های طبیعی دارد.

تمام انواع سرامیک پرسلانی، ویژگی‌ها و مزایای مختص به خود را دارند. شما باید با توجه به نیاز و سلیقه‌ای که دارید، مناسب‌ترین نوع را انتخاب کنید.

سرامیک کف پرسلان
سرامیک پرسلانی کیفیت بالاتر و تنوع بیشتری نسبت به نوع غیر پرسلان دارد.

سرامیک کف غیر پرسلان؛ مشابه ولی با کیفیت پایین‌تر

تمام انواع سرامیک غیر پرسلانی به سرامیک‌های معمولی معروف هستند. این نوع، شباهت زیادی از نظر ظاهری به سرامیک‌های پرسلانی دارد. با این وجود باید بدانید که از لحاظ کیفیت در درجات بسیار پایین‌تری از سرامیک پرسلانی قرار می‌گیرند. البته این محصول مزیت‌هایی نیز مانند قابلیت جذب رطوبت بالا و قیمت کمتر دارد.

انواع سرامیک کف بر اساس درجه سختی

بسته به محلی که می‌خواهید سرامیک کف را نصب کنید، سختی و استحکام مورد نیاز آن متفاوت است. برای مثال سرامیکی که برای حیاط یا پارکینگ استفاده می‌شود، باید درجه سختی بالاتری داشته باشد. بهتر است سرامیکی را انتخاب کنید که بر اساس فضای مورد استفاده، دچار فرسودگی کمتری شوند. در ادامه انواع سرامیک کف را بر اساس درجه سختی معرفی می‌کنیم.

سرامیک با درجه سختی 1؛ ظریف و حساس

این نوع سرامیک در برابر سایش مقاومت زیادی ندارد. همچنین نسبت به رفت و آمد و رطوبت حساسیت زیادی نشان می‌دهد. بهتر است سرامیک با سختی درجه 1 را برای کف پذیرایی و اتاق‌ها استفاده نکنید؛ چراکه بر اثر رفت و آمد زیاد به سرعت از بین می‌رود. این سرامیک را می‌توانید در فضاهایی مثل حمام که کم رفت و آمد هستند، نصب کنید.

سرامیک با درجه سختی 2؛ مقاومت بیشتر و سایش کمتر

سرامیک کف با درجه سختی 2، نسبت به نوع اول مقاوم‌تر است. شما می‌توانید در فضاهای داخلی که رفت و آمد کمتری دارند از آن‌ استفاده کنید. البته باید گفت که این نوع نیز در برابر سایش حساس است. پیشنهاد می‌شود سرامیک را برای فضایی انتخاب کنید که بتواند فرسودگی احتمالی ناشی از آن را تحمل کند.

سرامیک کف با درجه سختی
سرامیک با درجه سختی 2 برای فضاهای داخلی مناسب‌تر است.

سرامیک با درجه سختی 3؛ مقاوم و مناسب برای فضای داخلی

مقاومت این نوع از سرامیک در برابر سایش قابل قبول است. به همین دلیل انتخاب خوبی برای فضای داخل خانه محسوب می‌شود. می‌توانید با اطمینان از این سرامیک علاوه‌بر فضاهای خانگی، در محیط‌های تجاری کوچک و کم ترافیک نیز استفاده کنید. لازم است بدانید که در معرض رفت و آمد شدید قرار گرفتن می‌تواند این سرامیک را دچار سایش و فرسودگی کند.

سرامیک با درجه سختی 4؛ دوام بالا و مناسب مکان‌های مختلف

اگر به دنبال سرامیکی با مقاومت و دوام بالا هستید، نوع با درجه سختی 4 مناسب شماست. این سرامیک برای هر فضایی به کار می‌رود و دیرتر دچار سایش و فرسودگی می‌شود. در نتیجه می‌توانید با خیالی راحت و آسوده از سرامیک با درجه سختی 4 در کف پذیرایی استفاده کنید و نگران آسیب دیدن آن نباشید.

سرامیک با درجه سختی 5؛ مقاوم‌ترین سرامیک ممکن

برای کسانی که به دنبال چیزی مناسب یک دفتر تجاری پر رفت و آمد هستند، بهترین انتخاب به کار بردن سرامیک با درجه سختی 5 است. این نوع از سرامیک کف، بدون سایش و فرسودگی برای سالیان سال عمر می‌کند. بالاترین مقاومت ممکن برای این سرامیک است و شما می‌توانید در هر فضایی که دوست دارید آن‌ را نصب کنید؛ زیرا محدودیتی برای استفاده از آن‌ وجود ندارد.

انواع سرامیک کف بر اساس اندازه و ابعاد

سرامیک‌های کف ابعاد متفاوتی دارند که باید از بین آن‌ها انتخاب کنید. مهم‌ترین عاملی که تعیین می‌کند کدام سایز سرامیک را بخرید، اندازه محیطی است که می‌خواهید سرامیک را در آن نصب کنید. برای محیط‌های کوچک، بهتر است که ابعاد سرامیک نیز کوچک باشد. انتخاب سرامیک بزرگ‌تر برای محیط‌های وسیع نیز جلوه خاصی به سالن یا اتاق شما می‌بخشد. در ادامه ابعاد مختلف سرامیک کف و موارد استفاده آن‌ها را شرح می‌دهیم.

اندازه گیری سرامیک کف
اندازه سرامیک را باید با توجه به ابعاد فضایی که قرار است در آن نصب شود، انتخاب کنید.

سرامیک 60 * 60؛ سایز مناسب واحد‌های مسکونی

سایز 60 در 60 سایز متوسط محسوب می‌شود که برای کف واحد‌های تجاری و مسکونی مختلف ایده آل است. پیشنهاد می‌شود برای فضاهای بالای 100 متر مربع از سرامیک 60 در 60 استفاده شود. نصب سرامیک با این ابعاد در اتاق خواب‌های کوچک نیز توصیه می‌شود.

سرامیک 80 * 80؛ عضوی از دسته سرامیک‌های بزرگ

این ابعاد جزو دسته سرامیک‌های بزرگ است و برای سالن‌های پذیرایی بسیار مناسب به حساب می‌آید. اگر می‌خواهید ایده های جذاب خود را برای زینت دادن پذیرایی عملی کنید، این سایز انتخاب خوبی است. وسعت سطح آن اجازه می‌دهد که طرح های زیبا و متناسب با دکوراسیون سالن پذیرایی خود داشته باشید.

سرامیک 100 * 100؛ سرامیک با ابعاد بزرگ یا اسلب

سرامیک اسلب، نام بزرگ‌ترین ابعاد سرامیک کف را با خود دارد. استفاده از این سایز برای فضاهای تجاری یا سالن های پذیرایی بزرگ بسیار رایج است. به دلیل بزرگ بودن این سایز، بند بین سرامیک ها کمتر می‌شود و ظاهر کف سالن را بهتر نشان می‌دهد. این یکی از مهم ترین مزایای سرامیک کف 100 در 100 است.

سرامیک کف پذیرایی؛ مهم‌ترین قسمت هر خانه

زیبایی سالن پذیرایی برای تمام خانه‌ها اهمیت بسیاری دارد. به همین دلیل سرامیک پذیرایی باید رنگ و طرحی خارق العاده داشته باشد. علاوه‌بر این، به دلیل این‌که پذیرایی پر رفت و آمدترین نقطه خانه محسوب می‌شود، جنس سرامیک انتخابی برای آن نیز مهم است. سرامیک کف پذیرایی باید درجه سختی زیادی داشته باشد و در برابر سایش مقاوم باشد.

همچنین نفوذ ناپذیری در مقابل لکه و مواد شیمیایی شوینده‌ها نیز اهمیت دارد. انتخاب سایز و ابعاد مناسب نیز از نکات مهمی است که در خرید سرامیک پذیرایی باید به آن دقت کنید. اگر سالن پذیرایی شما بزرگ است، به کار بردن سرامیک با سایز بزرگ، جلوه دلپذیری به آن می‌بخشد. سالن‌هایی که کوچک هستند نیز به سرامیک‌هایی با سایز کمتری نیاز دارند.

سرامیک کف پذیرایی
سرامیک کف پذیرایی باید در برابر سایش و مواد شوینده مقاوم باشد.

سرامیک کف سرویس بهداشتی و سرامیک کف حمام؛ جذب آب پایین و ضد لغزش

از آن‌جایی که سرویس بهداشتی مدام در معرض رطوبت و مواد شیمیایی قرار دارد، سرامیک آن باید دارای ویژگی‌های منحصر به فردی باشد. جذب آب پایین، بسیار برای سرامیک انتخابی حمام و دستشویی مهم است. رطوبت زیادی در این محیط وجود دارد و اگر سرامیک آب را زیاد جذب کند، به سرعت از بین می‌رود.

ضد لغزش بودن از دیگر ویژگی‌های مهم است. سرامیک کف حمام باید ضریب اصطکاک بالایی داشته باشد تا فرد در خطر لغزش قرار نگیرد. همچنین به دلیل رطوبت و عوامل دیگر، کف سرویس بهداشتی در معرض آلودگی و باکتری قرار دارد. پیشنهاد می‌شود سرامیکی را انتخاب کنید که در برابر باکتری و لکه مقاوم باشد و سلامت شما را به خطر نیندازد.

آسانی در تمیز کردن و مقاومت در برابر مواد شیمیایی اهمیت بسیار دارد؛ چراکه کف حمام به طور مداوم با شوینده‌های خانگی در تماس است. بهترین انتخاب برای سرامیک کف سرویس بهداشتی و حمام، سرامیک پرسلان است. این نوع از سرامیک مقاومت بالاتری دارد و تنوع طرح‌های آن نیز بیشتر است. ابعاد سرامیک مدنظر را نیز باید بر اساس سایز حمام یا سرویس بهداشتی خود انتخاب کنید.

سرامیک کف سرویس بهداشتی
سرامیکی مناسب کف سرویس بهداشتی است که به آسانی تمیز شود و در اثر مواد شوینده از بین نرود.

سرامیک کف حیاط؛ صرفه جویی در هزینه و زیبایی بیشتر

دیگر دوره استفاده از سنگ برای پوشاندن کف حیاط به سر رسیده است. امروزه شما می‌توانید از سرامیک‌هایی با طرح و نقشی زیبا و متنوع برای این کار استفاده کنید. با این ایده نه تنها به میزان زیادی در هزینه صرفه جویی می‌کنید، بلکه عمر بالا را برای پوشش کف حیاط خود تضمین کرده‌اید. باید بدانید که دوام و کیفیت سرامیک از سنگ بسیار بیشتر است. سرامیک درجه یک، در برابر عوامل فرسوده کننده مثل نور خورشید، رطوبت و مواد شیمیایی مقاومت بالایی دارد.

بهتر است سرامیک حیاط ضد آب و مات باشد؛ چراکه باعث می‌شود به سرعت از بین نرود و دچار شکستگی نشود. در انتخاب سرامیک کف حیاط، آب و هوای غالب محل سکونت خود را نیز در نظر بگیرید. پیشنهاد می‌شود در مناطق سرد و پربارش، از سرامیک‌هایی با رویه لغزنده استفاده نشود. همچنین در مناطق گرم نیز باید مقاومت سرامیک بالاتر باشد؛ چراکه نور خورشید و حرارت بالا می‌تواند کاشی‌های حساس را به سرعت فرسوده کند.

سرامیک کف حیاط
با استفاده از سرامیک برای پوشاندن کف حیاط، زیبایی بیشتر و عمر بالاتر را برای پوشش کف حیاط خود تضمین می‌کنید.

سرامیک کف پارکینگ؛ ضرورت مقاومت و استحکام بالا

سرامیک پارکینگ نیز همانند سرامیک کف حیاط باید از مقاومت بالایی برخوردار باشد. سرامیک‌های کف پارکینگ وزن زیادی را متحمل می‌شوند؛ به همین دلیل باید مقاومت زیادی در برابر فشار و سایش داشته باشند. میزان ساییدگی عمر سرامیک را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید سرامیک‌های پارکینگ شما عمر بالایی داشته باشند، از محصولات مستحکم و با کیفیت استفاده کنید. در انتخاب سرامیک برای پارکینگ، به لغزندگی آن نیز توجه کنید. کاشی‌های لیز و سر به هیچ عنوان برای این مکان مناسب نیستند.

تفاوت سرامیک کف و دیوار؛ انتخاب سرامیک با توجه به سطح مورد نظر

زمانی که می‌خواهید برای پوشاندن کف خانه، حیاط یا پارکینگ خود از سرامیک استفاده کنید، ممکن است سرامیک کف و دیوار را باهم یکی بگیرید. با این حال سرامیک کف و دیوار تفاوت‌های زیادی باهم دارند و شما نباید آن‌ها را به جای هم استفاده کنید. سرامیک مخصوص کف حتما باید مقاومت خوبی در برابر سایش و فشار داشته باشد. با این حال مقاوم بودن برای سرامیک دیوار ضروری نیست. همچنین با وجود کمتر بودن ضخامت سرامیک‌های دیوار، قدرت جذب رطوبت آن‌ها بیشتر است.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت سرامیک کف

عوامل مختلفی قیمت سرامیک کف را تعیین می‌کند. بسته به این‌که چه ابعادی را انتخاب می‌کنید قیمت آن نیز تغییر می‌کند. همچنین طبیعتا با بالا رفتن کیفیت، قیمت محصول نیز بالا می‌رود. از عوامل دیگری که روی قیمت سرامیک تاثیر می‌گذارند می‌توان به جنس سرامیک، طرح و رنگ آن، نحوه پخت، نوع بسته بندی، مات یا براق بودن سرامیک و برجستگی‌های روی آن اشاره کرد. لعاب داشتن یا نداشتن سرامیک نیز می‌تواند قیمت آن را بالا یا پایین ببرد.

قیمت سرامیک کف
عوامل مختلفی مثل کیفیت، ابعاد، جنس، طرح و رنگ و لعاب داشتن بر قیمت سرامیک کف تاثیر می‌گذارد.

کلام پایانی

سرامیک کف انواع مختلفی بر اساس، جنس، درجه سختی و فضای مورد استفاده دارد. برای سالن پذیرایی، حمام و سرویس بهداشتی، می‌توان از سرامیک‌هایی با مقاومت کمتر هم استفاده کرد؛ اگرچه پیشنهاد می‌شود که محصولی را انتخاب کنید که کیفیت و عمر بالایی داشته باشد. سرامیک حیاط و پارکینگ باید بسیار مقاوم و مستحکم باشند؛ زیرا فشار و سایش زیادی را باید تحمل کنند. در انتخاب سرامیک کف، قیمت، کیفیت، درجه سختی، ابعاد و جنس را در نظر بگیرید تا خریدی هوشمندانه و مقرون به صرفه داشته باشید.