فیلتر براساس قیمت:

کاشی بین کابینت

یک آشپزخانه ایده‌آل را تصور کنید. آن را با کابینت‌هایی بی نقص، سرامیک کف با طرح و نقش زیبا، سینک، هود و باقی وسایل مدنظر خود پر کنید. جزئیات این تصویر ممکن است برای هر کس متفاوت باشد، اما نمی‌توان انکار کرد که نقصی در این مجموعه وجود دارد. كاشی بين كابينت همان عنصری است که کمبود آن احساس می‌شود. فضای خالی که بین کابینت‌ها وجود دارد، می‌تواند زیبایی آشپزخانه را تحت تاثیر قرار دهد. اگر می‌خواهید با انواع و ویژگی‌های یک کاشی بین کابینتی خوب آشنا شوید، با این مقاله همراه باشید.

کاشی بین کابینت
کاشی بین کابینت زیبایی خاصی به فضای آشپزخانه می‌دهد.

انواع كاشی بين كابينت؛ دنیایی از جنس و طرح‌های متنوع

در چند سال اخیر صنعت کاشی سازی رشد و پیشرفت بی نظیری داشته است. تنوع كاشی بين كابينت نیز به سرعت در حال افزایش است. از آن‌جایی که زیبایی در این نوع از کاشی حرف اول را می‌زند، در رنگ و طرح‌های مختلفی تولید می‌شود. همچنین در ساخت کاشی بین کابینت از مواد اولیه متفاوتی مثل آلومینیوم، شیشه، سنگ و استیل استفاده می‌شود. در ادامه برخی از انواع كاشی بين كابينت را به شما معرفی می‌کنیم.

کاشی شیشه ای؛ زیبا و مقاوم در برابر حرارت

کاشی‌هایی که از شیشه ساخته شده‌اند مناسب استفاده در فضای پشت اجاق گاز هستند؛ چراکه مقاومت فوق العاده‌ای در برابر حرارت دارند. همچنین جنس شیشه‌ای صاف و صیقلی است و تمیز کردن چربی و آلودگی را راحت‌تر می‌کند.

کاشی استیل؛ شیک و چشم نواز

کسانی که به دنبال نمایی منحصر به فرد برای آشپزخانه خود هستند، می‌توانند از کاشی استیل استفاده کنند. این جنس از طریق پرس کردن قطعاتی از استیل بر یک پایه پلاستیک یا کاشی ساخته می‌شود. این نمای فلزی، جلوه ای شیک، زیبا و دلپذیر به فضا می‌بخشد. نشان دادن اثر انگشت و چربی و مشکل در تمیز کردن از معایب جنس استیل محسوب می‌شود.

کاشی میکس؛ طرحی شلوغ و جذاب

کاشی بین کابینت میکس بهترین انتخاب برای کسانی است که سلیقه‌شان کاشی شلوغ را ترجیح می‌دهد. این نوع کاشی از ترکیب چند جنس مثل آلومینیوم، استیل، سنگ و شیشه ساخته می‌شود. از معایب کاشی میکس می‌توان به گرانی و مشکل بودن شستشو اشاره کرد.

کاشی بین کابینتی میکس
کاشی بین کابینتی میکس ترکیبی از چند جنس مثل استیل، سنگ یا آلومینیوم است.

کاشی کامپوزیت؛ زیبا و فانتزی

نصب کاشی بین کابینت کامپوزیت بسیار آسان است؛ چراکه در هنگام تولید، به پشت آن‌ها چسب دو طرفه زده می‌شود. قیمت کاشی کامپوزیت مناسب است اما متاسفانه تنوع رنگی پایینی دارند. همچنین مقاومت این کاشی در مقابل حرارت پایین است و برای نصب در پشت اجاق گاز پیشنهاد نمی‌شود.

ویژگی‌های تعیین کننده کیفیت کاشی بین کابینتی خوب

در هنگام انتخاب یک كاشی بين كابينت خوب، ویژگی‌های مهمی وجود دارد که باید آن‌ها را در نظر بگیرید. مهم‌ترین عامل مشخص کننده کیفیت کاشی، مقاومت حرارتی خوب آن است. از آن‌جایی که در آشپزخانه احتمال برخورد اشیا نوک تیز و سنگین وجود دارد، كاشی بين كابينت باید در مقابل ضربه نیز مقاومت خوبی داشته باشد. قابل شستشو بودن نیز از مهم‌ترین ویژگی‌های یک کاشی خوب است.

چند ایده جذاب برای ست کردن كاشی بين كابينت

با توجه به تنوع طرح‌ و رنگ‌های کاشی بین کابینتی، دست شما در انتخاب باز است. با این وجود ممکن است همین تنوع شما را در ست کردن رنگ کابینت و وسایل آشپزخانه با کاشی سردرگم کند. مهم‌ترین چیزی که باید به آن توجه کنید، رنگ کابینت است.

کاشی بین کابینت طرح آجر
مهم‌ترین چیزی که در انتخاب کاشی باید به آن توجه کنید، رنگ کابینت آشپزخانه شماست.

كاشی بين كابينت سفید؛ روشن کننده آشپزخانه شما

برای آشپزخانه‌های کوچک کاشی سفید رنگ مناسب است؛ زیرا بازتاب بیشتری به نور می‌دهد. اگر فضایی کم نور در اختیار دارید، از کاشی بین کابینت سفید براق استفاده کنید. بازتاب نور این نوع کاشی بیشتر از نوع مات آن است. کاشی سفید مات برای آشپزخانه‌های نورگیر بهتر است؛ چراکه از پخش بیش از حد نور جلوگیری و تعادل را برقرار می‌کند.

کاشی بین کابینتی سفید
کاشی سفید بازتاب نور را افزایش می‌دهد و فضای آشپزخانه را روشن‌تر می‌کند.

کاشی بین کابینت مشکی؛ مناسب برای فضاهای مدرن

رنگ‌های تیره مثل رنگ مشکی، نمایی شیک و خاص به آشپزخانه می‌دهد. برای دوستداران سبک مدرن، استفاده از رنگ مشکی واجب است. شما می‌توانید این رنگ را با کابینت‌هایی از طیف رنگی تیره به راحتی ست کنید. کابینت مشکی براق نیز فضای جذابی را در آشپزخانه شما خلق می‌کند.

کاشی بین کابینت رنگ روشن؛ خلق فضایی شاد و دلپذیر

رنگ‌های روشن فضا را بزرگتر نشان می‌دهند و باعث تداعی پاکیزگی در ذهن بیننده می‌شوند. ترکیب رنگ کاشی روشن و کابینت تیره، ست جذابی را تشکیل می‌دهد. اگر دوست دارید فضای آشپزخانه شما دلپذیر باشد، می‌توانید از رنگ‌های روشن شاد نیز استفاده کنید.

انتخاب کاشی بین کابینتی برای انواع کابینت

هماهنگی و متناسب بودن کابینت و کاشی بین کابینت بسیار مهم است. اگر در رعایت این تناسب اشتباه کنید، زیبایی تمام آشپزخانه را تحت تاثیر قرار می‌دهید. در انتخاب کاشی به رنگ، مدل و طرح کابینت بسیار دقت کنید. در ادامه به شما در انتخاب کاشی برای برخی از انواع کابینت یاری می‌رسانیم.

کاشی بین کابینتی برای کابینت چوبی

کابینت‌های چوبی ترکیب جذابی با کاشی‌های سبز، سفید و قهوه‌ای فارغ از هر طرحی که داشته باشد، می‌سازد. برای مدرن کردن فضای آشپزخانه، استفاده از کاشی‌های رنگ روشن عاقلانه‌تر است. برای فضاهای کلاسیک نیز انتخاب رنگ‌های خنثی پیشنهاد می‌شود.

کاشی بین کابینتی برای کابینت چوبی
کابینت چوبی را می‌توان با رنگ‌های روشن و یا خنثی ست کرد.

کاشی بین کابینتی برای کابینت ممبران

کابینت ممبران در سبک‌های مختلفی مثل سبک مدرن، نئوکلاسیک و کلاسیک به کار می‌رود. شما باید متناسب با این سبک‌ها کاشی مورد نیاز خود را انتخاب نمایید. با این حال کاشی‌های سبک کلاسیک و نئوکلاسیک انتخاب مناسب‌تری است.

کاشی بین کابینتی برای کابینت سفید

انتخاب کاشی بین کابینتی برای کابینت سفید، کار سختی نیست. این مدل به راحتی با هر رنگ و طرحی هماهنگ می‌شوند. شما می‌توانید از رنگ‌های روشن، تیره، طرح‌های شلوغ، ساده و هر مدل دیگر استفاده کنید.

کلام پایانی

کاشی بین کابینت، زیبایی تمام آشپزخانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل انتخاب مهمی است. تنوع طرح، رنگ و جنس این کاشی بسیار زیاد است و شما می‌توانید با فراغ بال از میان آن‌ها انتخاب کنید. البته در این مسیر باید به رنگ و مدل کابینت آشپزخانه و کیفیت و مقاومت خود کاشی نیز توجه کنید. ما در این مقاله انواع کاشی‌های بین کابینت، ویژگی‌های آن و ایده‌هایی برای انتخاب کاشی را مطرح کردیم تا شما را در این انتخاب یاری کنیم.