زمانی که صحبت از متریالی برای طراحی دیوار میشود، بیشتر افراد محصولاتی مانند کاشی، پانل، کاغذ دیواری، گچ و سیمان و رنگ را پیشنهاد میکنند. این در حالی است که تنوع محصولات قابل استفاده برای طراحی دیوارها بسیار بیشتر است. از جمله متریالی که میتوان از آن برای طراحی دیوارها و در اصطلاح دیوارکشی استفاده کرد، سرامیک دیوار است. هر چند مرسوم است که سرامیک را روی زمین و محصولاتی مانند کاشی روی دیوار کار شوند اما امروزه انواع سرامیک مخصوص دیوارکشی هم تولید شدهاند که علاوه بر زیبایی ظاهری از کیفیت خوبی برای پوشش دیوارها برخوردار هستند.
نسبت به بسیاری از متریالی که برای پوشش دیوارها وجود داشته و قابل استفاده است، سرامیک یکی از بهترین گزینهها محسوب میشود. ساختار و بافت سرامیک به گونهای است که تمیز کردن و نظافت آن نسبت به دیگر محصولات سادهتر است. این محصول با رنگها و طرحهای متنوع تولید میشود و در تولید و طراحی آن میتوان از انواع متریال مانند خاک رس، خاک سفالی و… استفاده کرد.
فرآیند تولید سرامیک به گونهای است که در نهایت این محصول را مقاوم میسازد. سرامیک نسبت به ضربه، فشار و خوردگی مقاوم است و در برابر سایش تغییر ظاهر نمیدهد. این محصول در دمای بالا پخته میشود بنابراین در جاهایی مانند دیوار پشت بخاری یا دیوار آشپزخانه و نزدیک گاز که حرارت زیاد است دچار خرابی نمیشوند. این محصول ضد آب نیز هست و نسبت به نفوذ آب مقاومت دارد، در نتیجه رطوبت باعث کاهش کیفیت و طول عمر آن نمیشود.
سرامیک یکی از محصولاتی است که امکان استفاده از آن در تمام بخشهای ساختمان وجود دارد. حتی نوع دیواری این محصول را نیز میتوان در قسمتهای مختلف ساختمان مورد استفاده قرار داد. تنها نکتهای که باید به آن توجه کرد، تفاوت رنگ و طرح مناسب سرامیک در هر بخش از ساختمان است. برای مثال سرامیک دیوار مناسب آشپزخانه را میتوان از میان رنگهای روشن انتخاب کرد تا تمیزی آشپزخانه را به خوبی نشان دهند.
این در حالی است که برای بخشهای دیگر خانه مانند هال و پذیرایی باید از رنگهایی استفاده کرد که حتی در صورت کمی آلودگی آن را نشان ندهند. به علاوه در آشپزخانه به دلیل نورپردازی خاص استفاده از سرامیک براق کاربردی است، در حالیکه برای طراحی داخلی هال و پذیرایی بهتر است از سرامیک مات استفاده کرد تا انعکاس نور در آن جلوهای غیرطبیعی نداشته باشد. از سرامیک برای طراحی راهروها، حمام و سرویس بهداشتی و دیگر دیوارهای ساختمان هم میتوان استفاده کرد.
قیمت سرامیک دیوار به عوامل متعددی بستگی دارد. در زیر به برخی از این عوامل اشاره می کنیم:
سرامیکها در انواع مختلفی مانند سرامیک ساده، سرامیک پرسلان، سرامیک ایتالیایی و… تولید میشوند. هر کدام از این انواع ممکن است قیمتهای مختلفی داشته باشند.
ابعاد و اندازه سرامیک نقش مهمی در قیمت آن دارند. سرامیکهای بزرگتر و ضخیمتر ممکن است قیمت بیشتری داشته باشند.
سرامیکهای با طراحی های خاص و الگوهای زیبا معمولاً قیمت بالاتری دارند.
کیفیت تولید و تمیزی سرامیک نیز تأثیر زیادی در قیمت آن دارد. سرامیکهای باکیفیت بالاتر ممکن است گرانتر باشند.
برند سازنده نیز تأثیرگذار است. برندهای معتبر و معروف ممکن است قیمت بالاتری داشته باشن
اگر متراژ خریداری شده زیاد باشد، ممکن است قیمت هر متر کمتر شود.
برخی از سرامیکها برای کاربردهای خاصی طراحی شدهاند، مانند سرامیکهای ضد آب یا ضد خاک. این ویژگیها نیز میتوانند قیمت را تحت تأثیر قرار دهند.
به طور کلی، همه این عوامل با یکدیگر ترکیب میشوند تا قیمت نهایی سرامیک دیوار را شکل دهند.
سرامیکهایی که به طور اختصاصی برای طراحی دیوارها تولید و استفاده میشوند، انواع مختلفی دارند که از جمله آنها میتوان به سرامیک ساده و سرامیک پرسلان اشاره کرد. سرامیک ساده همان سرامیکی است که بیشتر ما میشناسیم و نوعی از آن برای کفپوش ساختمان استفاده میشود. سرامیک پرسلان اما نوع مقاومتر سرامیکها است که به دلیل جذب آب کمتر، طول عمر بیشتری داشته و احتمال خرابی آن کمتر است. این نوع سرامیک به خصوص برای بخشهای مرطوب خانه بهترین گزینه محسوب میشود.
راه های ارتباطی
دسترسی سریع
دسته بندی محصولات
برای دریافت لیست قیمت کالاهای تخفیف دار شمارتو وارد کن👇